Mehmet Aktay'dan Aşure Günü

Mehmet Aktay Aşure Günü düzenledi.
Gölbaşı Sanayi Sitesi Yardımlaşma ve Dayanışma derneği Başkanı ve Ak Parti belediye meclis üyesi aday adayı, Mehmet AKTAY, içinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısı ile Gölbaşı Sanayi Sitesinde Aşure Günü düzenledi.
Cuma namazı bitiminde camii önünde, vatandaşlara ve sanayi esnafına aşure dağıtıldı.
Gölbaşı Sanayi Sitesi yardımlaşma ve dayanışma derneği'nin düzenlemiş olduğu aşure gününe kaymakam Raşit Zengin, Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak, İlçe emniyet müdürü Ahmet Akgün, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ve vatandaşlar katıldı.
Gölbaşı Sanayi Sitesi yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Mehmet Aktay konuşmasında muharrem ayı ve aşurenin önemine değinerek, "Bizi millet yapan ve bin yıldır devam ede gelen köklü geleneklerimizden biri olan aşure geleneğini yaşatmayı görev addediyor, toplum olarak ortak paydada buluşmamızı sağladığı için bu tür faaliyetleri önemsiyoruz" dedi.
Vatandaşlar ve sanayi esnafı Gölbaşı Sanayi Sitesi yardımlaşma ve dayanışma derneği'nin bu hayırlı ayda Aşure Günü düzenlemesinden mutlu olduklarını ifade ettiler.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































