Miniklere Kukla Şenliği

Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gölbaşı Belediyesi işbirliği ile düzenlenen kukla şenliği minik çocukların yüzünü güldürdü. 2 gün süren kukla şenliğinde; anne ve babalar çocukları ile birlikte keyifli zaman geçirirken gönüllerince dans ettiler. Çeşitli yarışmalara katılarak doyasıya eğlendiler. Program sonunda patlamış mısır yiyerek kendileri için hazırlanan günün tadını çıkardılar.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; “Geçmişten günümüze çocukların vazgeçemediği ilgi alanlarından bir tanesini kuklalar oluşturmaktadır. Kuklalarla oyun, çocukların hayal gücünü, yeteneklerini ve yaratıcı düşünmeyi geliştirir. Bu tür bir çalışma çocukların yaratıcılıklarını ortaya koymalarına yardım eder. Buraya gelip aileleriyle birlikte zaman geçirmeleri ise bizleri ziyadesiyle mutlu etti” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































