Mülteci Yetim Çocuklara Önce Tekne Gezisi Sonra İftar Yemeği

Gölbaşı Belediyesi Türkiye’ye sığınan 84 mülteci yetim çocuğa Mogan Gölü kenarında iftar yemeği verdi. Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Park’ında yaşları 7 ile 15 arasında değişen 84 mülteci yetim çocuğu ağırlayan Gölbaşı Belediyesi çocukları önce gezi teknesi ile Mogan Gölünde tekne gezintisi yaptırdı sonrada çay bahçesinde iftar yemeği verdi. Programda çocuklara eşlik eden eden Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Necati Akçam’da çocuklar ile yakından ilgilenerek yardımcı oldu.
İftar programının ardından çocuklara Gölbaşı Belediyesi tarafından oyuncak ve hediyeler verildi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay konu ile yaptığı açıklamasında “ Gölbaşı Belediyesi olarak Türkiye’ye sığınan mülteci 84 Yetimçocuğumuzu Gölbaşımızda misafir ettik. Çocuklarımızı savaşların etkisinden kurtarmak, onlara yardımcı olmak için Gölbaşı Belediyesi olarak imkânlarımız çerçevesinde yardımcı olacağız” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































