ONLİNE ÜZERİNDEN SU ABONELİĞİ

ASKİ Genel Müdürlüğü yeni bir uygulamanın daha startını vererek, online üzerinden konut aboneliği değişiklik işlemleri başlattı.
Yeni uygulamaya ilişkin bilgi veren ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, Başkentlilerin konutlardaki su aboneliği değişikliklerini artık online (internet) üzerinden yapabileceklerini belirterek, hizmeti vatandaşların ayağına kadar götürmeye devam edeceklerini söyledi.
Başkentlilerin, www.aski.gov.tr adresindeki ‘online abonelik işlemleri’ butonunu tıklayarak, buradaki formları doldurup su abonelik işlemlerindeki değişiklikleri yapabileceklerini ifade eden Genel Müdür Kaya, “Öncelikle T.C. kimlik numarası ile online işlemlere kayıt yapılması gerekiyor. Ardında da satın alınan ya da kiralanan konutun abone numarası yazılmalı. Sisteme yazılan abone no ve T.C numaralarıyla geçmiş borç bilgileri sorgulanabilecek. Eğer herhangi bir borç görünmüyorsa abone no üzerine kimlik bilgileri işlenip yeni abonelik alınacak. Abone formu doldurulduğunda güvence bedeli kredi kartı ile tahsil edilebilmektedir” dedi.
İnternet üzerinden yapılan abone kayıt işlemlerinin ardından en fazla 7 gün içerisinde istenilen evrakın Abone İşleri Şube Müdürlüğü ile ASKİ Bölge Müdürlüklerine şahsen veya posta ile iletilmesi gerektiğini kaydeden Kaya, “internet üzerinden yapılan başvurunun ardından abonelerimizin Abonelik Sözleşmesi imzalaması gerekmektedir. Ayrıca kimlik fotokopisi ve deprem sigortası fotokopisi de abonenin hazırlaması gereken evraklar arasındadır” diye konuştu.
İnternet üzerinden yapılan abone değişikliği işlemlerinin vatandaşların zaman kaybını en aza indirdiğini anlatan Kaya, amaçlarının abonelerin en kısa sürede, en kaliteli hizmeti alması olduğunu söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































