Pazar yerinde sosyal mesafe unutuldu

Gölbaşı Seğmenler Pazar yerinin Cuma namazı kılınması için kapatılmasının ardından Karanfil Caddesinde kuruldu.
Seğmenler pazarının Oğuz Kağan Usta Caddesi üzerine kurulmasının ardından vatandaş 2 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde pazara akın etti. Güvenlik önlemlerinin sıkça alındığı Pazar yerinde vatandaşın ateşi ölçülerek, sırasıyla Pazar içine güvenlik ve zabıta ekiplerinin gözetiminde alındılar. Uzun kuyrukların oluşması sosyal mesafe ihlaline neden olurken, zabıta ekipleri vatandaş ve pazar esnafına sosyal mesafe uymaları ve maske takmaları konusunda sürekli olarak uyarılarda bulundu.





UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































