ŞÜKRÜ KARACA TOPRAĞA VERİLDİ

Geçirdiği kalp krizi sonucu 59 yaşında hayatını kaybeden Şükrü Karaca'nın cenazesi, Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Karaca için Kocatepe Camisi'nde öğle namazının ardından düzenlenen cenaze törenine, Karaca'nın ailesi ve yakınları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekilleri Sadık Yakut ve Meral Akşener, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Haluk Koç, Nihad Matkap, Adnan Keskin, Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, AK PartiGenel Başkan Danışmanı Yalçın Akdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Yerel siyasetçiler ve vatandaşlar katıldı.
Karaca'nın eşi Nesrin Karaca taziyeleri kabul etti. Namazın ardından Kılıçdaroğlu, Karaca'nın tabutunu cenaze aracına doğru bir süre taşıdı.
Kocatepe Camisi'ndeki törenin ardından Karaca'nın cenazesi Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Şükrü Karaca
Şükrü Karaca, 1956'da Tokat'ın Reşadiye ilçesinin Kabalı köyünde doğdu. Öğretmen okulunu bitirdi. İlkokul öğretmenliği sırasında hukuk fakültesini bitirdi ve bir süre avukatlık yaptı. 1996'dan sonra DYP'de danışmanlık görevini yürüttü.
Evli ve iki çocuk babası Karaca, son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığını yapıyordu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































