Temizlik işçileriyle sohbet

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, emeğe değer veren bir anlayış taşıdığını bildirdi. Şimşek, Gölbaşı Belediyesi’nde çalışan temizlik işçileri iile görüşmesinde yaptığı açıklamada “Emek veren kim olursa olsun her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.
31 Mart mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştıran MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarından sonra bugün de Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan işçilerle buluştu. Öğle molasında temizlik işçilerini ziyaret eden Şimşek, fedakarca görev yapan ve ilçemizin temizliği için seferber olan işçilerle buluşmasıyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Gölbaşı için çalışan, Gölbaşı için ter döken herkesten Allah razı olsun. Elbette bu çalışmada ilk akla gelen gruplardan biri de fedakâr temizlik işçilerimizdir. Sabahın erken saatlerinden itibaren ilçemizin temizliği için seferber olan kıymetli işçilerimizin her zaman yanlarında olacağız, alın terlerinin karşılığını da vereceğiz.
Bizler Gölbaşı’na hizmetkarız. Bu hizmetkarlığa kim hazırsa onlarla yol yürümek de boynumuzun borcudur.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































