Uyuşturucu Operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır ve Şanlıurfa'dan getirdikleri uyuşturucuyu başkentte piyasaya sürmeye hazırlanan suç örgütünü takibe aldı.
Yaklaşık 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen ekipler, Diyarbakır'dan gelen bir kamyonu Gölbaşı'nda durdurdu. Kamyonda eğitimli polis köpeğinin yardımıyla yapılan aramada, saman çuvallarının arasına saklanmış 228 kilo 35 gram kubar esrar ele geçirdi.
Kamyonun şoförüyle araca refakat eden otomobildeki 4 kişi gözaltına alındı.
130 kilo 348 gram toz esrarın da kargo yoluyla Ankara'ya gönderildiğini tespit eden Narkotik polisi, Altındağ, Sincan, Mamak ve Keçiören'de 20 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, suç örgütünün elebaşı Savaş Y, Yavuz K. ve Osman A'nın da aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.
Zanlıların evlerinde yapılan aramada 130 kilo 348 gram toz esrar bulundu. Gözaltına alınan 24 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak, nakletmek ve kullanmak için uyuşturucu satın almak" suçlarından adliyeye sevkedildi. Zanlılardan 3'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, 21'i ise tutuklandı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































