Yeni takımı şaşkın! IŞİD'e karşı savaşacak

Çaykur Rizespor'dan Udinese'ye transfer olan Ali Adnan, IŞİD'e karşı savaşmak için Irak ordusuna katılıyor.
Iraklı futbolcu Udinese tarafından Granada'ya kiralandıktan sonra ligler başlayana kadar Irak ordusuna katılma kararı aldı.
Sky Sports'un haberine göre Ali Adnan, Irak ordusuna katılarak Irak ve Suriye güçleri ile beraber IŞİD'e karşı savaşacak.
UDİNESE VE GRANADA YÖNETİMİ ŞAŞKIN
Rizespor forması giydiği dönemde de sık sık Irak'a ziyarete giden ve orduyla yakın ilişkileri olan Ali Adnan'ın bu kararı Udinese ve Granada yönetimi tarafından da şaşkınlıkla karşılandı.
Ali Adnan'ın orduya katılıp katılmayacağı önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenilirken, Iraklı futbolcu gelecek sezon, Udinese ile aynı patronlara sahip olan La Liga temsilcisi Granada'da kiralık olarak forma giyecek.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim