Yollar delik deşik

Örencik yolu adeta delik, deşik. Örencik mahallesine uzanan yolda otomobil kullanmak ise cambazlık gerektiriyor. Bubi tuzağı gibi, kazalara davet çıkaran çukurlardan bıkıp usanan vatandaşlar, yetkililerin bir an önce bu yolu asfaltlamasını istiyor. Alt yapı çalışmaları sonrası delik deşik olan yol adeta köstebek yuvasına döndü.
TAM ANLAMIYLA REZALET
Mahalle sakinleri, yolların durumunu rezalet diye tanımlayarak, Büyükşehir Belediyesinin ilgisizliğinden yakındı. ASKİ'nin alt yapı çalışmaları sonrası yolların köstebek yuvasına döndüğünü belirten mahalle halkı, Defalarca bildirmemize rağmen, yollarımız asfaltlanmadı. ASKİ kazıyor, yollarımız paramparça oluyor. Büyükşehir Belediyesinin keyfi ne zaman yeterse o zaman asfaltlama yapacak diyerek tepkilerini dile getirdiler.
OTOMOBİL DEĞİL TRAKTÖR ZOR GİDER
Mahalle sakinleri, Bırakın otomobili, bu yolda traktör bile zor gider diye tepkisini ortaya koydu. Yolda oluşan çukurlar nedeniyle araçlarının zarar gördüğünü ifade eden sürücüler ise Büyükşehir Belediyesi yapmıyorsa, Gölbaşı Belediyesi yapsın diyerek Gölbaşı Belediyesinden umutlu olduklarını söyledikler.
YAPACAĞIZ DEDİ FOS ÇIKTI
Öte yandan Gazi Üniversitesi Üniversitesi B giriş kapısı önünde ASKİ'nin yaptığı çalışmalar sonrası bozulan yol ise hala yapılmadı. ASKİ Bölge Müdürü Veli Yıldız, yolun asfaltlanması için gerekli resmi yazıları yazdıklarını ifade ederek kazılan yerlerin asfaltlanacağını bildirmişti. Ancak geçen sürede Büyükşehir Belediyesi bir asfaltlama çalışması yapmadı. ASKİ tarafından yapılan çalışmalar sonrası bozulan yolların büyük bir bölümü görevi olmamasına rağmen Gölbaşı Belediyesi tarafından asfaltlanıyor. ASKİ Müdürü Veli Yıldız'ın beyanatları ise yolların asfaltlanmaması nedeniyle fos çıkmış oldu.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim




































