Yozgatlılar Murat Hoca'ya yapılanı kınadı

Geçtiğimiz günlerde akşam geç saatlerde Sahil Caddesinde yol verme iddiasıyla çıkan tartışma sonucu pompalı tüfekle ağır yaralanan Gölbaşı eski belediye başkan yardımcı ve okul müdürü Murat Bölük'e yapılan saldırı sonrası hemşerilerinden kınama geldi.
Gölbaşı Yozgatlılar Dernek Başkanı Murat Karakurt saldırıyı gerçekleştirenlerin en ağır şekilde ceza almaları gerektiğini ifade ederek şunları söyledi;
"Derneğimizin kurucusu, hocamız, belediye eski başkan yardıcımız Murat Bölük'e Gölbaşı'nda hain bir saldırı düzenlenmiş bu olayın müsebbeblerin de cezanın an ağırını almaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve bu olayın takipçisi olacağımızı Gölbaşı Yozgatlılar olarak bildiririz. Bugün Murat Hoca'ya yapılan yarın bizlere de yapılabilir. Bu tip insanların en ağır cezaları almaları için dernek olarak tüm yetkili mercilere sesleniyoruz. Bu insanları Gölbaşı'nda istemiyoruz ve ceza evlerinde tutulmalarını istiyoruz.
Hocamız şuanda bir hiç uğruna can çekişmektedir. Yolda trafik tartışmasıymış, sellektör yapmak gibi bariz örneklerle insanlar pompalı tüfekle vurulmaya başlandı diyerek" Murat Bölük'e dernekler adına acil şifalar diledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































