ZABITADAN TONAJLI ARAÇLARA SIKI DENETİM…

-ZABITADAN TONAJLI ARAÇLARA SIKI DENETİM…
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN TONAJLI ARAÇLARA YÖNELİK DENETİMLER ARTIRILDISON İKİ AYDA YAPILAN DENETİMLERDE 320 ARAÇ PARKA ÇEKİLİRDİ
Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından ağır tonajlı araçlara yönelik denetimler artırıldı.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, son iki ayda yapılan denetimlerde kamyon, tır, beton mikseri hafriyat kamyonu gibi ağır tonajlı 320 araç parka çekilirken, 294 bin 762 lira da peşin para cezası uygulandı.
Denetimlerin gece gündüz 20 ekiple devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Kemal Sonunur, “Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde, trafiği engellemeyecek şekilde ana cadde ve bulvarlarda denetimler sürüyor” dedi.
Hafriyat ve mıcır kamyonları, beton mikserler, tır gibi ağır tonajlı araçların asfalta bozulmalara neden olduğunu belirten Kemal Sonunur, vatandaşların da konuya duyarlı olmasını istedi.
Ağır tonajlı araçların belli bir istihap haddi olduğunu belirten Kemal Sonunur, “Araçların ruhsatında belirtilen istihap haddi var. Kamyon, tır, beton mikseri gibi ağır tonajlı araçlar bu sınır aşılmamalı” diye konuştu.
-UYULMASI GEREKEN KURALLAR –
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Çevre Denetim Merkez Amirliği tarafından yapılan denetimlerde; ağır tonajlı araçlar kurallara uygunluk bakımından kontrol ediliyor.
Hafriyat kamyonu, mıcır kamyonu, beton mikser, tır gibi ağır tonajlı araçların ruhsat, sevk irsaliyesi olup olmadığı araştırılıyor, araçların taşıdığı yükün branda ile örtülü olması, tekerleklerin çamurlu olmaması yönünde uyarılarda bulunuluyor..
Zabıta Daire Başkanı Kemal Sonunur, araçlarda istihap haddinin aşılmaması gerektiğini belirterek, denetimlerin aralıksız şekilde devam edeceğini söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































